OPTIMALE WONINGPRESENTATIE & HUIS TE KOOP

Als je besloten hebt je huis te willen verkopen is het van belang je huis zo optimaal mogelijk te presenteren, zowel met foto’s op internet, als tijdens de daadwerkelijke bezichtiging. Oftewel  optimale woningpresentatie. Wat zijn de pluspunten van het huis? Er staan er immers zoveel te koop, dus hoe onderscheidt je je van de rest? Uiteraard spelen prijs, locatie, en staat van onderhoud een grote rol, maar door je huis ‘tip top’ te presenteren kun je HET VERSCHIL maken.

HET VERSCHIL

Kijk zelf maar eens bij een paar willekeurige huizen op Funda, waarom nodigt het ene huis wel uit om nader te bekijken en het andere juist niet?

Dit verschil wordt veroorzaakt door de manier van presenteren. Zie ook de  “Voor & Na”  foto’s op deze website. Een verkoopklaar gestyled huis in combinatie met professionele interieur foto’s geeft een rustig, ruimtelijk beeld en dat ervaren mensen als prettig. Dat uitnodigende gevoel is precies wat ik wil meegeven in mijn foto’s. Om dat gevoel te versterken voeg ik aan iedere fotoserie een paar detailfoto’s toe.