Jeannete van Maris; interieurfotograaf & verkoopstyling

Jeannette van Maris

EVEN VOORSTELLEN :

Mijn naam is Jeannette van Maris. Ik heb in 2012 het roer omgegooid en ben mij volledig gaan richten op het fotograferen en inrichten van woningen.

 

Naast mijn baan in de financiële  sector heb ik, in de avonduren, een 3 jarige modeopleiding gevolgd bij Moolenaar In Amsterdam. Verder heb ik een opleiding voor  interieur- en verkoopstyling afgerond bij het IVB in Crailo (instituut voor binnenhuisarchitectuur). Om nog meer ervaring op te doen op het gebied van interieurfotografie heb ik de de opleiding interieurfotografie bij Grasvormgeving in Hoorn gevolgd. Tot slot nog een algemene cursus fotografie bij Theo Koeten in Monnickendam.

Bouwopleiding :NEN 2580 gebruiksoppervlakten & inhoud vaststellen conform de uniforme meetinstructies van NVM, VastgoedPro, VBO, VNG en Waarderingskamer

 

Het is iedere keer weer een uitdaging om een huis, of het nu een villa of een tussenwoning betreft, van zijn voordeligste kant te presenteren!